Xavi Paz (PSC) vol pactar pensant en els “interessos de Molins de Rei”

El socialista recorda que les eleccions del 24 de maig són “d’àmbit local” i considera que els pactes s’han de fer “pensant només en els interessos dels molinencs”. Paz proposa la creació d’una línia d’ajuts per a edificis sostenibles i un viver d’empreses relacionats amb l’economia verda. 

Xavi Paz i part del seu equip durant la roda de premsa al pati de la Federació Obrera // Jose Polo

Xavi Paz i part del seu equip durant la roda de premsa al pati de la Federació Obrera // Jose Polo

Xavi Paz, candidat del PSC a l’alcaldia de Molins de Rei, assegura que els pactes electorals de després del 24 de maig s’han de fer “en base a les propostes per Molins de Rei i els interessos dels molinencs” perquè “aquestes eleccions són d’àmbit local i només decideixen el proper govern de Molins de Rei”. “Considerem que no hi ha d’haver cap ingerència en la formació del proper govern”, ha indicat en roda de premsa.

El socialista, que ha format un govern amb CiU que ha necessitat el suport del PP en diferents pactes clau durant els darrers quatre anys, ha fet aquestes declaracions després que l’alcalde i el seu soci de govern, Joan Ramon Casals (CiU), expressés que és partidari de pactar amb ERC per fer “front comú” independentista sense excloure la possibilitat de pactar també amb els socialistes i altres partits. La candidata republicana, Sílvia Guillén, ha acusat Casals de voler el seu suport per “mantenir la cadira” després de les seves paraules i ha indicat que la seva prioritat és fer “un govern d’esquerres” després del 24 de maig.

Ajuts per l’eficiència energètica

El PSC vol obrir una línia d’ajuts amb un pressupost de mig milió d’euros -125.000 euros cada any de la pròxima legislatura- per ajudar tots aquells edificis que facin reformes per assolir l”“eficiència energètica”. Segons Paz, aquesta mesura servirà per “mantenir nivells d’ocupació en sectors com la construcció i els instal·ladors”, especialment afectats per la crisi econòmica. En aquest sentit, el socialista també ha proposat la creació d’un “viver d’empreses d’economia verda i sostenible” per facilitar al màxim la creació i instal·lació d’empreses d’aquest sector emergent.

Recomanacions personalitzades