L’Ajuntament preveu acabar al juny la segona fase de l’arranjament de les voreres d’El Pla

Les obres per rehabilitar les voreres de l’avinguda Barcelona al polígon El Pla costaran 58.300 euros al consistori. S’actuarà en un tram de 2,25 kilòmetres. Es preveu que els treballs de millora estiguin acabats en el termini d’un mes.

Un tram de l'espai que serà reparat // Ajuntament de Molins de Rei

Un tram de l’espai que serà reparat // Ajuntament de Molins de Rei

El govern municipal invertirà 58.300 euros en refer els trams malmesos de les voreres del polígon industrial d’El Pla. Aquesta inversió, sumada als 49.000 euros que es van invertir en un primer tram de la vorera dels números parells, suposaran un total de 107.300 euros. En aquest cas, s’actuarà en els números imparells de l’avinguda Barcelona, en un tram de 2,25 kilòmetres, des del número 211 fins al 249.

Des del consistori asseguren que únicament s’actuarà a les voreres que han estat malmeses pels arrels dels arbres. Per fer front a aquesta problemàtica es repicaran els trams de formigó en mal estat, s’ampliarà l’espai del clot dels arbres per millorar el drenatge i es renovaran les plaques de formigó “compactant de nou la vorera”. Segons informa el consistori en una nota de premsa, si les obres han d’afectar les zones de guals s’intentaran respectar i si cal actuar es farà contactant amb l’empresa afectada.

  • dclosa

    Lastimosos los dineros y palos de ciego que da y destina, el actual govern municipal, 58.300 euros per refer els trams malmesos de les voreres del polígon industrial d’El Pla. más los 49.000 euros que ja es van invertir , con un total de 107.300 euros per la reparació.
    Palos de ciego con las actuaciones de les voreres que han estat malmeses per les arrels dels arbres. y no arracar de raíz y de una vez por todas, los arboles inadecuados, Nada de repicar els trams de formigó en mal estat, ni de ’ampliar l’espai del clot dels arbres , ni de millorar el drenatge , ni de renovar les plaques de formigó , ni “compactar de nou la vorera”., ni de tirar los dineros de esta forma.