El CD Fontsanta Fatjó expulsa dos jugadors per l’agressió al jove entrenador del Molins de Rei CF

El club de Cornellà de Llobregat ha expulsat dos jugadors arran de la brutal agressió al segon entrenador del cadet del Molins de Rei CF, de només 17 anys. “Estem disposats a col·laborar amb el Molins per trobar els culpables”, diu el president del Fontsanta, Joaquín Morales. 

Logo-Fontsanta-Fatjo-292x242El Club Deportivo Fontsanta Fatjó ha expulsat dos jugadors del seu equip cadet després de la brutal agressió al segon entrenador de l’equip d’aquesta categoria del Molins de Rei Club de Futbol. El club del Cornellà va optar per aquesta decisió “abans que el cas donés el salt als mitjans de comunicació”, segons explica a Viu Molins de Rei el president de l’entitat esportiva, Joaquín Morales.

Després de veure el seu nom en diferents mitjans de comunicació d’àmbit nacional, el CD Fontsanta ha emès un comunicat per denunciar la violència a través de la seva pàgina web. “Ho estem passant malament”, reconeix el president trist per la situació. “Condemnem la violència radicalment i ens hem posat a disposició del Molins de Rei CF per intentar trobar els culpables”, indica el president. “Una altra cosa no podem fer”, sentència.

En les imatges del brutal atac es veu com són moltes persones del públic les que donen una gran pallissa al segon entrenador del cadet que, tot i la gravetat dels fets, ha decidit no denunciar.

Recomanacions personalitzades