Els Matossers de Molins de Rei organitzen la diada castellera de Cervelló

Més de 30 matossers són de Cervelló i, per aquest motiu, la colla castellera de Molins de Rei organitza la diada d’aquesta població. La diada també ha comptat amb la participació dels Castellers de la Sagrada Família. 

Imatge de l'actuació dels Matossers a Cervelló // Eusebi Miralles

Imatge de l’actuació dels Matossers a Cervelló // Eusebi Miralles

La segona Diada Castellera de Cervelló ha estat organitzada pels Matossers de Molins de Rei, colla amb més de 30 integrants d’aquesta població, i també ha tingut la participació dels Castellers de la Sagrada Família.

Els molinencs han aprofitat l’actuació per fer un 3 de 6, una torre de 6 i un 4 de 6, amb dos pilars de 4 tant a l’inici com al final. A més, en homenatge al 35è aniversari de l’esplai El Raconet de Cervelló, els Matossers han mostrat una samarreta d’aquesta entitat.

Des de Matossers s’ha considerat que el més adient era “pujar el màxim possible de cervellonencs i cervellonenques al tronc dels castells” en aquesta actuació. “Ha estat una actuació molt productiva, amb una torre molt més plàcida i segura que la de la setmana passada a l’Hospitalet, i un 4 molt lleuger que fa preveure col·locar-hi un pis més en les properes setmanes”, considera el cap de colla, Salva Prat.

La pròxima actuació de la colla serà a Molins de Rei. Concretament, el 10 de maig al barri del Canal acompanyats dels castellers de Castelldefels.

Recomanacions personalitzades