L’ANC instal·la un marcador que indica els dies que falten pel 27S

El “Marcador cap a la llibertat” marca els dies que falten per les eleccions al Parlament de Catalunya del pròxim 27 de setembre. S’ha instal·lat a la cruïlla dels carrers Verdaguer i Anselm Clavé al balcó d’un domicili privat. 

Membres de l'ANC Molins de Rei penjant la pancarta // Jose Polo

Membres de l’ANC Molins de Rei penjant la pancarta // Jose Polo

En un balcó ben visible de Molins de Rei, a la cruïlla entre els carrers Jacint Verdaguer i Anselm Clavé, en un espai també conegut com a Cal Negre. És aquí on Molins de Rei per la Independència – ANC ha instal·lat una pancarta que anirà indicant, dia a dia, quantes jornades queden pel 27 de setembre, quan està previst que es convoquin les eleccions al Parlament de Catalunya.

Aquesta iniciativa, anomenada Marcador Cap a la Llibertat, s’ha replicat en “diferents municipis” segons explica el president de la secció local de l’ANC, Albert Rodríguez. “Ho hem pogut fer gràcies a l’ajuda d’un particular que ens ha cedit el seu balcó”, ha especificat Rodríguez. Una quarantena de persones han assistit a l’acte d’inauguració del marcador.

D’altra banda, amb motiu de la Diada de Sant Jordi, aquesta entitat ha pintat un mural al carrer Rafael Casanova, just al davant del Pati del Palau. S’anomena “Ens calen totes les mans” i té  una gran estelada amb la col·laboració de diversos ciutadans de Molins de Rei que han volgut deixar l’empremta de les seves mans.

Recomanacions personalitzades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *