Ciutadans es presenta a les eleccions amb una llista encapçalada per Francisco García

El partit d’Albert Rivera aspira a entrar a l’Ajuntament de Molins de Rei en les pròximes eleccions municipals. El líder local de la formació, Francisco García, fa dos mesos que milita a Ciutadans i reconeix haver format la candidatura “a última hora”.

Francisco Garcia, cap de llista de Ciutadans // Elisenda Colell

Francisco Garcia, cap de llista de Ciutadans // Elisenda Colell

“Sóc una persona lleial, responsable i honesta, aquesta és la meva garantia” diu per presentar-se Francisco Garcia, cap de llista de Ciutadans a les pròximes eleccions municipals.

Llicenciat en Direcció Comercial per la Universitat Ramon Llull, ha estat responsable de vendes de diferents empreses fins que fa quatre anys va obrir el seu propi negoci a Molins de Rei. Casat i pare de família, ha viscut “tota la vida” al municipi. García assegura que compra al comerç local i reconeix que la candidatura s’ha format a corre-cuita. “Fa 3 anys que sóc simpatitzant, però com a militant només hi estic des de fa dos mesos”, sentencia l’alcaldable, que ha decidit encapçalar el nou projecte polític local perquè “el que hi ha ara no m’agrada”.

Reclama “transparència al 100%” a l’equip de govern municipal perquè diu que només s’explica el 80% del que es fa. Com a candidat de Ciutadans, Francisco García rebutja de manera frontal el projecte de la nova biblioteca“No és moment de malgastar”, assegura, i explica que els diners de les arques municipals s’haurien de destinar a “allò que a la gent li agrada per al poble”, com per exemple a la tercera edat o a les persones desnonades.

A les eleccions europees del 2014, Ciutadans va arribar a sumar 533 vots a Molins de Rei, una xifra inferior al resultat de les eleccions autonòmiques del 2012, on va aconseguir gairebé un miler de vots, quedant com a sisena forca política.

Recomanacions personalitzades