Els plans d’ocupació permeten obrir les aules d’estudi durant més dies

Les aules d’estudi de la Biblioteca Pau Vila i la Federació Obrera obriran més dies gràcies als plans d’ocupació. Els estudiants podran utilitzar els equipaments per preparar els exàmens universitaris entre el 8 d’abril i el 30 de setembre excepte les tres primeres setmanes d’agost.

Imatge de l'entrada de la Federació Obrera // Ajuntament de Molins de Rei

Imatge de l’entrada de la Federació Obrera // Ajuntament de Molins de Rei

Augment considerable dels dies d’obertura de les aules d’estudi. Aquest any, coincidint amb els períodes d’exàmens dels estudiants universitaris, estaran obertes un total de 109 dies, quan, segons l’Ajuntament, fins ara s’obrien una mitjana de 41 dies.

Aquest canvi és degut als plans d’ocupació. I és que dos joves contractats a través dels darrers plans posats en marxa vetllaran per poder obrir els dos equipaments, que estaran disponibles des del 8 d’abril fins el 30 de setembre, exceptuant les tres primeres setmanes d’agost.

Els estudiants sempre havien reclamat més extensió del període d’obertura de les aules que normalment anaven del maig al juliol. En el nou període l’horari de les aules d’estudi es manté: dilluns, dimecres i divendres de 9 a 14 hores, dissabtes de 16 a 24 i els diumenges de 16 a 22 hores. Les aules d’estudi estan adreçades als joves estudiants majors de 18 anys.

Recomanacions personalitzades