El Club Halterofília Molins de Rei arrasa al Campionat de Catalunya

Els aixecadors de Molins de Rei fan una gran actuació aconseguint diferents victòries i alguns rècords de Catalunya en categoria júnior i absoluta. 

L'expedició de Molins de Rei al Campionat de Catalunya d'halterofília // Jose Polo

L’expedició de Molins de Rei al Campionat de Catalunya d’halterofília // Jose Polo

Una vegada més, el Club Halterofília Molins de Rei ha completat una bona actuació en el Campionat de Catalunya. Marta Brichs s’ha proclamat campiona de Catalunya absoluta en categoria de 63 kg. El mateix resultat ha aconseguit Marcos Ruiz, que també ha estat campió en categoria absoluta i, a més, s’ha fet amb el títol de júnior per la seva curta edat. Rubio també ha marcat un nou rècord de Catalunya júnior aixecant 175 kg en dos temps, 158 en arrencada i 333 en total olímpic. Aquestes marques també el portarien a batre el record d’Espanya però no són vàlides al tractar-se d’una competició catalana i no estatal.

Per la seva banda, Noelia Caballero ha estat campiona de Catalunya júnior i ha quedat segona en categoria absoluta en aixecadores de menys de 69 kg. Caballero, també, ha marcat un nou rècord en arrencada júnior amb 75 kg aixecats i un altre en el total olímpic amb 105. Marta Mendoza campiona de Catalunya júnior i segona posició absoluta en categoria de 58. Reika Morgan ha quedat en tercera posició absoluta en categoria de 69 kg. Edgar Rubio també ha estat el millor aixecador júnior de Catalunya en categoria de 62 kg i, per acabar, Yosua Fernandez ha estat campió absolut en categoria de 77 kg. Aquests resultats tornen a situar Molins de Rei com un dels bressols de l’halterofília catalana.

Recomanacions personalitzades