Pep Puiggarí: la pluralitat és la força, Molins Primer!

pep puiggariAquest hauria d’haver estat el titular de la presentació de l’equip que acompanyarà al Xavi Paz en les pròximes eleccions municipals del mes de maig.

El futur és incert i excitant, però la urgència no pot deixar enrere el que és important. Molins de Rei ha de seguir canviant i millorant, per ser una vila de referència i un bon lloc on viure i créixer. El futur alcalde i el futur govern han d’estar centrats en Molins de Rei perquè, passi el que passi, la nostra posició com a vila sigui potent i privilegiada.

És per aquest motiu, que considero que l’equip de persones que ens presentem amb el Xavi Paz, som la millor garantia per no perdre aquesta línia de treball. Nosaltres no ens volem perdre en guerres que no ens pertoquen des de l’Ajuntament de Molins de Rei, som un equip plural, generós i tolerant que ha centrat les seves forces en allò que principalment ens uneix, la il·lusió d’un Molins de Rei millor.

No crec que sigui una “rara avis”, però en els meus entorns habituals ja sigui en una taula sopant amb amics, dins el vestidor de l’equip de futbol on jugo, a la feina o compartint kilòmetres sobre una bicicleta, les diferents teories i formes de pensar són el pa de cada dia i aquest fet, fa que siguem més amics, millors futbolistes, treballadors compromesos i bons ciclistes.

Alguns ens poden titllar d’incoherents, però quan en una gran taula podem coincidir pares i mares, joves preparats, esportistes, diversos presidents d’associacions veïnals, la presidenta de la Casa d’Andalusia, camellaires, gent gran amb experiència, independents, socialistes, empresaris i comerciants, tots amb ganes de començar a treballar pel Molins de Rei que somiem, jo només penso: meravellosa incoherència!

Pep Puiggarí, número 2 del PSC Molins de Rei a les eleccions municipals 2015

 • dclosa

  ¿A que vienen tantos matices y palabreria barata?
  , És obvio y gratuito que “el futur és incert i excitant”, però… ¿Qué és
  eso de la urgència? , Obviamente : Molins de Rei ha de seguir canviant i
  millorant, per ser una vila de referència i un bon lloc on viure i
  créixer. ¿ Es necesario que para cumplir
  todo eso la nostra posició com a vila sigui potent i privilegiada? , ¿Potente y
  privilegiada respecto a quien? , ¿ Cual és el partido político que no quiera un Molins de Rei millor? , Sinceramente, creo que un candidato a regidor
  del PSC-Molis , independiente e
  independentista a la vez, és una “rara avis” en el PSC,
  y sólo está en la lista por oportunismo electoral. ¿Qué és eso de “treballadors compromisos”? , ¿ Cuales son los trabajadores que no lo están? ¿ En qué evento, paella, calçotada,.. se realizó eso de la “gran taula” y coincidir pares i mares,
  joves preparats, esportistes, diversos presidents d’associacions veïnals, la
  presidenta de la Casa d’Andalusia, camellaires, gent gran amb experiència,
  independents, socialistes, empresaris i comerciants, tots amb ganes de començar
  a treballar pel Molins de Rei? , Raro
  si lo és , “rara avis” también.