El CFS Molins 99 torna a guanyar quatre partits després

PATROCINI CRÓNIQUES

CFS Molins 99 3-1 Rubí FS. Els molinencs guanyen davant la seva afició per trencar la mala ratxa en un partit poc vistós però efectiu. 

Marc Montaño, autor del primer gol, en un instant del partit // Jose Polo

Marc Montaño, autor del primer gol, en un instant del partit // Jose Polo

Ja eren quatre les jornades consecutives sense victòria i això és massa per un equip guanyador com el Club Futbol Sala Molins 99. És per això que els entrenats per Jorge Rubio es van conjurar per aconseguir els tres punts, sí o sí, contra el Rubí Futbol Sala, rival de la part baixa de Tercera Nacional i que lluita per no baixar de categoria.

Amb baixes importants en la fase ofensiva del joc com Àlex Sánchez Ajo o Daniel Ramos, els de Molins de Rei no van fer un partit brillant. Tot i això, es necessitaven tres punts per recuperar sensacions i encarar l’últim tram del curs amb optimisme i es van aconseguir.

Els primers minuts van ser de domini local. Al Molins li faltava fluïdesa en el joc, sí, però portava el pes del partit. Sergi Areny va poder fer l’un a zero en un gran xut des de la llarga distància. També ho va intentar Ramon Correa però la sort del premi del gol va ser per Marc Montaño. El jove, de només 19 anys i que ja juga a Tercera Nacional com si fos un veterà, va definir bé en una contra molinenca (1-0).

Amb el marcador en contra el Rubí va fer un pas endavant gràcies a la rapidesa de Roger Duro i Brian Milanes. Les aproximacions visitants, però, van ser solucionades per un Víctor Sanmartín que, una vegada més, va mostrar-se sòlid a la porteria. Es va arribar al descans amb els entrenats per Víctor Blázquez buscant l’empat.

D'esquerra a dreta: García, Bautista i Guti decidint l'estratègia en un tir lliure // Jose Polo

D’esquerra a dreta: García, Bautista i Guti decidint l’estratègia en un tir lliure // Jose Polo

La segona part va començar amb el mateix guió. Gràcies a una gran volea des de molt lluny, Milanes va aconseguir l’empat a 1. Les taules a l’electrònic van espavilar al Molins, que ara sí va fer un pas endavant. En una bona triangulació Sergi Areny va estavellar la pilota al pal. El partit tornava a tenir domini local.

Jorge Rubio, entrenador del CFS Molins 99, donant instruccions // Jose Polo

Jorge Rubio, entrenador del CFS Molins 99, donant instruccions // Jose Polo

Jorge Rubio volia la victòria i per això va apostar per jugar de cinc, fent Rubén Garcia de porter-jugador. Alejandro Bautista va combinar bé amb Ivan Rodríguez qui, després de desfer-se d’un rival, va rematar. El porter va aturar però en el rebot Areny va estar més incisiu que el rival i va fer el 2 a 1. Era un premi merescut.

El Molins va saber administrar l’avantatge davant un Rubí que va passar a jugar de cinc amb l’electrònic en contra. No els va tremolar el pols sortint a pressionar la circulació de la pilota del contrari. En una acció a falta de menys d’un minut Miguel Gutiérrez “Guti” va robar i va definir amb la qualitat que atresora fent el 3 a 1 final.

3 punts pels locals que encaren la part final de la temporada en una situació calmada: allunyats del descens però també de les zones capdavanteres de la taula. Els sis equips que estan immediatament per davant a la classificació no estan a més de cinc punts i, de fet, el Molins està empatat amb el Mil·lènium Viladecans i és a un sol punt de l’Aldea. És a dir, si es treballa bé d’aquí al final es pot acabar la primera temporada a Tercera Nacional en una posició molt digne.

Recomanacions personalitzades