Salva Prat: “Els Matossers som com una tribu”

Salva Prat després de ser entrevistat per Viu Molins de Rei durant un assaig a la Federació Obrera // Jose Polo

Salva Prat després de ser entrevistat per Viu Molins de Rei durant un assaig a la Federació Obrera // Jose Polo

Salva Prat (Molins de Rei, 1983) és el Cap de Colla dels Matossers, l’entitat de Molins de Rei dedicada als castells. Conversa amb Viu Molins de Rei mentre, al seu voltant, més d’un centenar de persones assagen a la Federació Obrera. “La colla té marge de creixement”, assegura il·lusionat. El moment d’aquesta tradició és dolç tant al municipi com a la resta de Catalunya. “Els mitjans de comunicació, la crisi i el sentiment independentista han ajudat a créixer els castells”, explica una persona que ha vist l’evolució de la passió pels castells des de l’any 2002, any de la fundació de la colla. Recordant la frase d’un company, afirma que els Matossers són “com una tribu” intentant explicar el fort vincle que es crea entre l’entitat i els seus integrants.

Recomanacions personalitzades