676 persones participen en la Molins de Rei-Montserrat

La 29a edició de la Molins-Montserrat organitzada pel Centre Excursionista de Molins de Rei va tenir 676 participants. 487 d’ells participaven a la Copa Catalana de Caminades de Resistència.

Instant de la sortida de la cursa // CEM

Instant de la sortida de la cursa // CEM

Un total de 676 persones van participar en la 29a edició de la Travessada Molins de Rei-Montserrat, organitzada pel Centre Excursionista de Molins de Rei (CEM). L’organització de l’esdeveniment es mostra “molt satisfeta del resultat final” perquè no s’ha registrat “cap incidència” i la meteorologia “ha respectat moltíssim”. A més, segons expliquen, han rebut “comentaris positius” de la majoria de participants.

Del total de persones que han fet la prova 487 participaven a la Copa Catalana de Caminades de Resistència. D’aquests, 451 van arribar al final dels 49,17km que separen Molins de Rei de Montserrat. Es van organitzar 10 controls amb avituallament gràcies als voluntaris en una prova que va passar pels termes municipals de Papiol, Castellbisbal, Ullastrell, Viladecavalls, Olesa i Monistrol de Montserrat.

Moment de la prova // CEM

Moment de la prova // CEM

Recomanacions personalitzades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *