Un centenar de ciutadans participen en la campanya “Jo m’apunto a una vila neta”

Mireia Torre i el seu gos Drake han guanyat el concurs de la campanya Jo m’apunto a una vila neta destinada a reduir els excrements de gossos als carrers de Molins de Rei. Un total de 101 persones han participat en aquesta iniciativa. 

La imatge guanyadora del concurs // cedida per l'Ajuntament

La imatge guanyadora del concurs // cedida per l’Ajuntament

101 propietaris i els seus gossos han participat en la campanya Jo m’apunto a una vila neta, iniciada el passat mes de febrer i que volia reduir la quantitat d’excrements existents als carrers de Molins de Rei premiant als ciutadans cívics. Els participants es podien inscriure a la campanya mitjançant la pàgina web municipal obtenint un regal directe per participar. La iniciativa s’ha portat a terme amb la col·laboració de diferents establiments relacionats amb els animals del municipi. Dels 101 participants, el 90% són residents a Molins de Rei.

Mireia Torre, guanyadora

A més del regal per participar, la campanya consistia en un concurs fet a través de la xarxa social Facebook on els propietaris podien penjar fotografies d’ells amb el seu gos un cop havien signat el contracte que els obligava a mantenir els carrers de Molins de Rei nets. La imatge amb més “m’agrada” seria la guanyadora. Finalment, amb 70 “m’agrada”, la molinenca Mireia Torre i el seu gos llebrer Drake han estat els guanyadors, emportant-se un lot de productes per a gossos valorat en 100 euros. Tot i que el concurs va finalitzar el 30 de març, la inscripció a la campanya continua oberta i aquells que s’apuntin ara seguiran obtenint el regal directe només per participar.

Recomanacions personalitzades