El benjamí del CN Molins finalitza l’Under 10 en 8a posició

L’equip de waterpolo benjamí del Club Natació Molins de Rei aconsegueix la vuitena posició en la prestigiosa competició Under 10 disputada a les instal·lacions del CN Barcelona. 

Fernández i els seus en un moment de la competició // CN Molins

Fernández i els seus en un moment de la competició // CN Molins

Bona actuació de l’equip de waterpolo benjamí del Club Natació Molins de Rei al BCNWP Under 10. Els nois entrenats per Carlos Fernández han aconseguit una meritòria vuitena posició en aquesta important competició internacional disputada a les instal·lacions del Club Natació Barcelona.

Els molinencs han caigut als quarts de final contra el campió del torneig, el Marsella francès, per un contundent 11 a 3. Abans, a la fase de grups, el Molins només ha perdut un partit contra el Poble Nou i ha aconseguit guanyar quatre enfrontaments contra la Federació Aragonesa, l’Horta, el Terrassa i el Sant Feliu.

Recomanacions personalitzades