El Club Gimnàs Molins de Rei acaba segon per equips a la Segona Fase de la Copa Catalana

Les gimnastes molinenques han participat en la Segona Fase de la copa Catalana disputada a Vic i Torrefarrera aconseguint la segona posició en la categoria per equips en categoria D3. 

Les noies del Club Gimnàs Molins de Rei al podi // Club Gimnàs Molins de Rei

Les noies del Club Gimnàs Molins de Rei al podi // Club Gimnàs Molins de Rei

El mes de març ha portat les gimnastes del Club Gimnàs Molins de Rei a competir en la Segona Fase de la Copa Catalana organitzada per la Federació Catalana de Gimnàstica Artística. Les proves d’aquesta competició s’han disputat a Vic i Torrefarrera.

En edat escolar les gimnastes Aida Aragonès, Meritxell Carulla, Marina Castillo i Ivette Roig han aconseguit la segona posició per equips en categoria D3. A més, Roig també s’ha fet amb la victòria en poltre i Aragonès amb la segona posició en barra. D’altra banda, Irene Neiro ha aconseguit la victòria en l’aparell de barres paral·leles en categoria 2A de Promogym.

En categoria base i Via Olímpica el Club Gimnàs Molins de Rei ha realitzat un total d’onze podis. Mireia Rodríguez (N3G) ha aconseguit la primera posició general i Sílvia Chacón (N4P) ha finalitzat en tercera posició general. A més, Estel Carle (N1), Mireia Rodríguez (N3G) i Carla Hernández (N8) han resultat guanyadores en poltre i paral·leles respectivament. En segona posició de barra han quedat Chacón i Rodríguez i també segones però en poltre Maria Montero (N1) i la mateixa Chacón. Per finalitzar, Olga Romero (N4P) ha fet tercera en paral·leles i Marta Gil (N8) ha acabat en el mateix lloc en poltre.

Després de la primera meitat de la temporada, des del club es considera que “el bon nivell exhibit” mostra “tant l’esforç de les nenes com la bona orientació tècnica que reben”. El Club Gimnàs Molins de Rei té “esperances de finalitzar molt bé la temporada” tot i que considera que el més important és veure les nenes “contentes i il·lusionades”.