Aida Segura guanya el 21è concurs Mercè Rodoreda

El text guanyador d’Aida Segura i els onze finalistes queden recollits en el llibre Pensa en això que t’he dit, maca, i altres narracions. Remei Romano i Berta Juanias aconsegueixen el segon i el tercer premi respectivament. 

Imatge de la presentació del llibre // Ajuntament de Molins de Rei

Imatge de la presentació del llibre // Ajuntament de Molins de Rei

Aida Segura ha estat la guanyadora del 21è concurs Mercè Rodoreda, el certamen d’escriptura de Molins de Rei que està adreçat exclusivament a autores femenines. Per la seva banda, Remei Romanos i Berta Juanias han aconseguit el segon i el tercer premi respectivament.

El text guanyador i els onze finalistes han quedat recollits en el llibre Pensa en això que t’he dit, maca, i altres narracions, que s’ha presentat a la Federació Obrera. El concurs Mercè Rodoreda té per objectiu “impulsar la producció literària femenina” i està organitzat per l’Ajuntament de Molins de Rei.

Premi de 1.000 euros

L’acte de presentació del llibre, on Irene Terrón i Anna Sellés han fet unes lectures dramatizades d’obres de Virginia Wolf i Mercè Rodoreda, també ha servit per fer públiques les bases de la 22a edició. En aquesta ocasió es preveuen premis de fins a 1.000 euros per la guanyadora. Els textos originals han de ser en català i es poden presentar a l’Ajuntament fins el proper 30 de novembre.

Recomanacions personalitzades