La natació sincronitzada del CN Molins de Rei segueix progressant

Les noies entrenades per Isabel Toll viatgen a Reus i aconsegueixen bons resultats a la Lliga Interclubs. 

Les sirenes de Molins de Rei acompanyades d'Isabell Toll // CN Molins

Les sirenes de Molins de Rei acompanyades d’Isabell Toll // CN Molins

La natació sincronitzada es va consolidant al Club Natació Molins de Rei. El passat cap de setmana van viatjar fins les instal·lacions del Club Natació Reus Ploms per disputar la segona jornada de la Lliga Interclubs que, segons el club molinenc, va donar “molt bons fruits” a les representants molinenques.

En nivell I van participar 8 noies que van acabar en les posicions 8a, 19a, 24a, 34a, 41a, 43a, 63a, i 7a d’un total de 102 participants. A més, les quatre noies del nivell II van assolir la 10a, 26a, 49a i 64 places.

L’entrenadora, Isabell Toll, fa una valoració positiva dels resultats. “Estic molt contenta amb els resultats i l’esforç realitzat”, va assegurar. Segons ella, aquestes posicions són “fruit de l’esforç que han realitzat les nenes al llarg del curs”. Les sirenes de Molins de Rei segueixen progressant.

Recomanacions personalitzades