L’Ajuntament fa un minut de silenci en solidaritat amb les víctimes de l’accident aeri de Germanwings

Banderes a mig pal i solemnitat absoluta a l’Ajuntament de Molins de Rei, que ha guardat un minut de silenci aquest dimecres 25 a les 12 del migdia amb motiu de l’accident aeri de l’avió de la companyia Germanwings que havia sortit del Prat i s’ha estavellat als Alps francesos.

L’Ajuntament s’ha sumat a la crida de la Federació de Municipis de Catalunya i l’Associació Catalana de Municipis per mostrar el condol a familiars i amics dels 144 passatgers i sis tripulants morts als Alps francesos quan viatjaven entre l’aeroport del Prat i Dusseldorf en un A-320 de la companyia Germanwings.

Autoritats, treballadors municipals i alguns ciutadans guardant el minut de silenci a les portes de l'Ajuntament // Jose Polo

Autoritats, treballadors municipals i alguns ciutadans guardant el minut de silenci a les portes de l’Ajuntament // Jose Polo

A més del minut de silenci, tots els actes institucionals previstos pels propers dies, menys el ple municipals, queden suspesos fins divendres al migdia pels tres dies de dol oficial decretats pel govern espanyol.

  • dclosa

    Independientemente de los jubilados, que están en todo y no saben como pasar el tiempo, ¿ Cuantas victimas de Molins de Rei han fallecido en el avión? , Creo que politicamente a todo eso se le está dando una resonancia que no debería tener, Poco trabajo deben tener los políticos locales CIU, PSC, CUP, y funcionarios del Ayuntamiento para tanto ceremonial, Por mucho teatro que se haga , no se les va a devolver a la vida