L’efectivitat d’un 2aB tomba al CFS Molins 99 en Copa Catalunya

PATROCINI CRÓNIQUES

CFS Molins 99 2-6 Manresa FS. Els de Molins de Rei planten cara contra un dels equips capdavanters de la 2aB del futbol sala estatal, el Manresa. El resultat, enganyós, no resumeix un partit igualat i on només l’encert de cara a porteria va decantar la balança del costat dels manresans.

Ramon Correa conversa amb l'àrbitre // Jose Polo

Ramon Correa conversa amb l’àrbitre // Jose Polo

Nit gran a la Sínia. Com ja va passar la temporada passada, el Club Futbol Sala Molins 99 rebia a un 2a B, categoria de bronze del futbol sala estatal, en Copa Catalunya. El pavelló, ple, tot i tractar-se d’un dijous. Sobre la pista, un gran partit de futbol sala.

Els primers minuts van ser del Manresa Futbol Sala, que va sortir molt intens. La pressió de l’equip de Jordi Rozas dificultava la sortida de pilota del Molins, que en més d’una acció es va veure obligat a recórrer a la pilotada. De fet, els visitants es van poder avançar però es van trobar amb un Víctor Sammartín inspirat a la porteria. El Molins va superar els primers minuts de dubtes per, a poc a poc, anar equilibrant el partit. A mitjans de la primera part eren els molinencs els que portaven la batuta del matx. En una contra Sergi Areny va estavellar la pilota contra la fusta. Poc després era el mateix Areny qui encertava per fer l’1 a 0 aprofitant una gran passada d’Àlex Sánchez Ajo.

El Manresa va empatar amb una acció polèmica. David Muñoz va donar-li una puntada de peu a la mà de Sammartín quan el porter molinenc estava intentant blocar una pilota. L’esfèric va quedar mort i l’1 a 1 va pujar a l’electrònic. Tothom pensava que la falta era clara però el col·legiat no ho va considerar així. Abans de la mitja part, però, el Molins es va tornar a avançar. Ajo va robar una pilota en el centre del camp i, després de guanyar-li per cames al defensor, va fer la passada de la mort per Marc Montaño (2-1). Segon gol del Molins i segona assistència del 10. Sorpresa a la Sínia a la mitja part: el petit guanyava al gran.

Després del descans el Manresa va sortir decidit a remuntar i així ho va fer. Si bé no va jugar millor que el Molins 99, sí que va ser més efectiu, i això va marcar la diferència. José Antonio Calvo va empatar castigant una errada molinenca en la sortida de la pilota (2-2). El matx estava igualat en el marcador i en el joc però Muñoz, que va fer un hat-trick, va ser decisiu fent dos gols consecutius. El primer va ser de falta en una acció on no se li pot recriminar res a Alfonso Zambrano (2-3) i el segon demostrant tenir molta calma per definir amb l’esquerra (2-4).

El CFS Molins 99 en un temps mort // Jose Polo

El CFS Molins 99 en un temps mort // Jose Polo

Els de Jorge Rubio no es van rendir pas i van passar a l’atac. Aprofitant que el Manresa va baixar la intensitat van generar més d’una ocasió clara de gol. Fins i tot Dani Ramos va tornar a trobar-se amb el pal. Però no va haver-hi encert de cara a porteria. Un doble penal -arribat després de diverses faltes assenyalades amb un criteri discutible- va significar el 2 a 5 i la fi de les esperances molinenques. Amb la porteria buida per jugar de cinc va arribar el 2 a 6.

Càstig excessiu que el Molins 99 no va merèixer en cap moment. El Manresa va haver de suar per classificar-se. L’equip descansa el proper cap de setmana i tindrà temps per intentar recuperar energies i algun lesionat. Després tocarà centrar-se en la lliga per acabar en la millor posició possible.