L’Ajuntament signa un conveni amb Caixa d’Enginyers per “facilitar l’accés al crèdit” als empresaris

El conveni de col·laboració entre el consistori i Caixa d’Enginyers servirà per “facilitar l’accés a finançament dels emprenedors de Molins de Rei” amb línies de préstec personalitzades.

Oriol, Casals i Paz durant la signatura del conveni // Ajuntament de Molins de Rei

Oriol, Casals i Paz durant la signatura del conveni // Ajuntament de Molins de Rei

L’Ajuntament de Molins de Rei i la Caixa d’Enginyers han signat un conveni de col·laboració amb l’objectiu de “facilitar l’accés a finançament” d’aquells molinencs que vulguin impulsar un nou negoci o dels que ja tinguin una empresa consolidada, segons ha informat el consistori a través d’un comunicat. Aquest acord permetrà “oferir línies de finançament personalitzades en matèria de préstecs” i s’ha signat recentment.

Durant la presentació del conveni, el president de Caixa d’Enginyers, Josep Oriol Sala, ha indicat que l’acord és “especialment important” perquè “Molins de Rei ha demostrat que recolza els emprenedors de forma activa”. L’alcalde, Joan Ramon Casals (CiU), assegura que aquesta signatura “demostra l’aposta que fa el govern municipal per la banca ètica i de proximitat que és capaç de prestar un servei als ciutadans a l’altura del nostre nivell d’exigència”. Una aposta que no ha impedit que recentment es facin operacions amb entitats com La Caixa.

Per la seva banda, el primer tinent, Xavi Paz (PSC), ha declarat que durant aquest mandat s’ha “diversificat els serveis per ampliar el ventall de possibilitats que donem a la gent que vol tirar endavant una idea”. Caixa d’Enginyers és una societat cooperativa amb un total de 130.000 socis. El 2013, l’Ajuntament de Molins de Rei va signar una un conveni de característiques similars amb Coop 57.

  • dclosa

    ¿En qué consiste exactamente este conveni de col·laboració entre el consistori i Caixa d’Enginyers? , ¿ Acaso el Ayuntamiento és el avalador de los negocios dels emprenedors de Molins de Rei”? , ¿ A qué se debe este interés , tanto del gobierno de España, como el actual municipal , para crear autónomos? , ¿ A qué estamos jugando?
    Qué fácil es aconsejar a los demás cuando se está bien apoltronado en el Ayuntamiento con sus buenos sueldos, Lo mejor es que se dejen de protagonismos, engaños y promociones , y que los emprendedores se dejen de cantos de sirena y de tonterias, y que piensen en prepararse , en estudiar a fondo y en emplearse como “dependientes” , Los inventos con gaseosa, Basta ver la cantidad de negocios en Molins de Rei que abren, no ganan ni por la luza que gastan, y cierran al cabo de unos meses. ¿Quien lleva la estadística de todos estos fracasos?

  • Pingback: L'economia social i cooperativa es reivindica a Molins de Rei | Viu Molins de Rei()