Les fòbies centraran el 34è Festival de Cinema de Terror

L’organització del Festival de Cinema de Terror fa pública la temàtica que es tractarà en l’edició del 2015. Alfred Hitchcock, Roman Polanski o Takashi Miike són alguns dels directors als quals s’homenatjarà.

Les fòbies, el tret principal de l'edició 2015 del festival // Festival de Cine de Terror de Molins de Rei

Les fòbies, el leit motiv principal de l’edició 2015 del festival // Festival de Cine de Terror de Molins de Rei

Les fòbies i fílies seran les protagonistes del proper Festival de Cinema de Terror de Molins de Rei, que es celebrarà del 10 al 15 de novembre de 2015. Després de tractar l’erotisme i la sensualitat en la seva darrera edició, enguany la temàtica se centra en les “fòbies representades” i en pel·lícules que “les puguin produir en l’espectador pel que ha vist”, segons han avançat els organitzadors del festival.

Encara que no ho sembli, la intenció d’aquestes projeccions pot servir per fer front a les manies o fòbies, fent que el públic “surti com nou després d’un tractament de xoc”, expliquen els responsables de la mostra.

Des del festival també han donat a conèixer algunes de les pel·lícules candidates a sortir a la gran pantalla, com ara Phobia (John Huston, 1980), Vértigo (Alfred Hitchcock, 1958), Repulsión (Roman Polanski, 1965), Imprint (Takashi Miike, 2006), Citadel (Claran Foy, 2012) o Spider (David Cronenberg, 2002).  De fet, en aquesta ocasió “el ventall és molt ampli” han reconegut els cinèfils del terror, que es reserven algunes sorpreses del festival. Un esdeveniment, el del 2015, que comptarà també amb un nou premi en tribut al molinenc Manel Gibert.

Recomanacions personalitzades