L’Ajuntament inverteix 19.000 euros en renovar la il·luminació del barri del Canal

Els porxos i els passadissos del barri del Canal s’han renovat gràcies a una inversió de 19.000 euros feta per l’Ajuntament de Molins de Rei. Segons el consistori, es millora la “seguretat” de la zona i redueix el “consum energètic”. 

Imatge d'un dels carrers del barri del Canal amb els nous led // Ajuntament de Molins de Rei

Imatge d’un dels carrers del barri del Canal amb els nous led // Ajuntament de Molins de Rei

L’Ajuntament ha substituït 80 llumeneres antigues instal·lades als porxos i passadissos interns del barri del Canal de Molins de Rei. En el seu lloc s’han col·locat 44 projectors led “molt més eficients”, segons el consistori. El total de la inversió: 19.000 euros.

“Es passarà d’un consum de 19.219 kw anuals a un de 3.880” a la vegada que es “milloren els nivells lumínics de la zona”, expliquen des de l’Ajuntament. També es millorarà “la seguretat i el confort” dels veïns. Pel que fa al medi ambient, aquest canvi suposa un estalvi d’emissions de CO² que es pot xifrar en 3.359 kg a l’any. Econòmicament el canvi també suposa un estalvi en la despesa, concretament de 2.600 euros a l’any.

D’altra banda, també s’ha aprofitat la intervenció per retirar alguns objectes que podrien ser víctimes d’actes de vandalisme, tapar forats del sostre i renovar 200 metres quadrats de cablejat. Aquesta actuació s’ha fet “atenen a les sol·licituds de l’associació de veïns del Canal”, segons indica el consistori.

Recomanacions personalitzades