Els nous plans d’ocupació tenen en compte els joves amb formació

La Diputació de Barcelona convoca uns nous plans d’ocupació que donaran feina a 17 persones a Molins de Rei. Els llocs de treball que s’ofereixen són diferents als dels plans d’ocupació anteriors. Entre les places s’incorpora el perfil de joves amb formació. 

L’Ajuntament de Molins de Rei convoca, amb el finançament aportat per la Diputació de Barcelona, uns nous plans d’ocupació. Aquesta vegada 17 persones s’incorporaran al mercat laboral en un procés coordinat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC).

Els perfils d’aquests llocs de treball, que seran a jornada completa amb un contracte de sis mesos, són diferents als habituals plans d’ocupació convocats fins ara amb el finançament de l’Àrea Metropolitana de Barcelona. Ara es busca un oficial de construcció que pugui realitzar tasques de capatàs, quatre peons de construcció, dos peons lampistes, tres peons de neteja de pintura i grafitis, dos peons de brigada de cultura i cinc monitors socioculturals. Els salaris estaran estipulats segons el conveni de l’Ajuntament.

Segons la regidora d’Ocupació, Anna Cantudo (PSC), la principal diferència entre aquests plans d’ocupació i la resta és que ara “es busca també el perfil de joves amb formació” que, en altres convocatòries, no havien estat tinguts en compte. I és que per les places relacionades amb la cultura es busca persones amb formació específica. També és novetat que les ofertes siguin de jornada completa.

Tothom que vulgui optar a aquestes places s’ha d’inscriure al Centre Joan García-Nieto entre el 5 i el 13 de març. Posteriorment, seran convocats a les reunions informatives on caldrà portar el seu currículum i el document certificat integrat que resumeix la vida laboral i que es pot aconseguir al mateix centre del polígon El Pla o als caixers de l’oficina del SOC a Sant Feliu de Llobregat.

Recomanacions personalitzades