La sisena edició dels pressupostos participatius de joventut es posa en marxa

L’Ajuntament de Molins de Rei obre la convocatòria de la sisena edició del projecte MOU! EL CUL!, els pressupostos participatius que tenen una dotació total de 6.000 euros per subvencionar i fer realitat projectes impulsats per joves.

Cartell DEFINITIU color 4Els joves entre 14 i 30 anys ja poden presentar els seus projectes a la sisena edició del projecte MOU! EL CUL!, els pressupostos participatius emmarcats en el Pla Local de Joventut. Les accions han d’estar relacionades amb l’oci alternatiu, la cultura i la creació o l’emancipació. Es destinen un total de 6.000 euros per fer realitat els diferents projectes que es presentin.

Hi ha un total de sis categories depenent de la temàtica i el grup d’edat. Una comissió integrada per representants de les entitats i tècnics de la regidoria de Joventut validaran tot el procés i faran el seguiment i l’avaluació.

Els projectes es poden presentar fins el pròxim 31 de març. Del 7 al 10 d’abril hi haurà la valoració de les propostes per la comissió de seguiment i el 16 d’abril es farà una assemblea oberta per acabar de decidir els resultats del procés, segons especifica la normativa del projecte.

L’any passat les propostes seleccionades van ser l’elaboració d’un videoclip del grup de música Grallioli, la cerca de la flama del Canigó per part de l’AE Jaume Vicenç Vives i el dia del somriure del grup de circ Giravolt.

Recomanacions personalitzades