Disminueix la població estrangera a Molins de Rei durant el 2014

85 persones estrangeres han marxat de Molins de Rei durant el 2014, el que suposa una reducció de la població forana del 5,7%. La paraguaiana és la nacionalitat més nombrosa al municipi, representant un 25% del total de població estrangera al municipi.

La població estrangera a Molins de Rei s’ha reduït en un 5,7% durant el 2014. Un total de 85 persones de nacionalitat no espanyola han marxat del municipi. El percentatge de disminució és inferior al del Baix Llobregat (9,2%) i al de Catalunya (6,0%), segons les dades facilitades pel Consell Comarcal del Baix Llobregat. L’any 2013, en canvi, la població estrangera a Molins de Rei va créixer un 2,8%.

Actualment, hi ha 1.399 estrangers entre els 25.152 habitants que té Molins de Rei, el que significa un 5,6% de la població. Al Baix Llobregat hi ha una mitjana del 10,1% de població estrangera. Molins de Rei és un dels tres únics municipis de la comarca on la comunitat paraguaiana predomina entre els estrangers amb un 24%. Els segueixen els marroquins amb un 20% i els xinesos amb un 7%.