Clara Carbonell aconsegueix el subcampionat a la Superlliga Júnior de voleibol

La molinenca, capitana del juvenil del CVB-Barça, ha aconseguit la segona posició del campionat de Superlliga. 

Clara Carbonell recollint la copa com a capitana del Barça // FCV Barça

Clara Carbonell recollint la copa com a capitana del Barça // CVB-Barça

Clara Carbonell segueix realitzant bones actuacions amb l’equip juvenil femení del CVB-Barça de voleibol. La molinenca formada a l’Associació Esportiva Molins de Rei ha aconseguit la segona posició de la Superlliga Junior Femenina 2015.

Aquesta competició és la primera de les dues que organitza la federació espanyola de voleibol a nivell estatal cada temporada. Carbonell, que va capitanejar el seu equip, va fer una bona actuació en el torneig disputat el passat mes de febrer a Las Palmas de Gran Canaria.

Carbonell va ser reconeguda l’any 2014 com a millor esportista femenina de Molins de Rei i sembla que també comença amb bon peu el 2015.