Daniel Sánchez Ajo serà el candidat del PP a les eleccions municipals

Emilio Ramos no repetirà com a cap de llista del PP a les pròximes eleccions municipals. El número 2 a la llista del PP fa quatre anys, Daniel Sánchez Ajo, serà l’alcaldable popular. El seu perfil és molt diferent al del polèmic Emilio Ramos.

daniel-sanchez-150x150Relleu natural al PP de Molins de Rei. El regidor i cap de llista a les passades eleccions, Emilio Ramos, deixa pas a qui va ser número dos de la formació popular al 2011, Daniel Sánchez Ajo.

En un breu comunicat, la formació popular ha fet pública la decisió. “El PP de Molins de Rei acorda per unanimitat proposar Daniel Sánchez Ajo com a candidat a l’alcaldia en les pròximes eleccions municipals”, indica el text signat pel també president de l’agrupació local, Emilio Ramos, que ha protagonitzat reiterades polèmiques durant els últims anys per les seves declaracions i tot i això ha estat representant de l’Ajuntament a l’Àrea Metropolitana de Barcelona en el lloc de l’alcalde convergent.

El perfil de Sánchez Ajo, que ha escrit alguns articles d’opinió a Viu Molins de Rei, és molt diferent al del polèmic Ramos. El molinenc que liderarà és molt més jove -té 27 anys- i defensa unes postures més moderades que les de l’únic regidor popular a l’Ajuntament de Molins de Rei durant la present legislatura.

Recomanacions personalitzades