Mònica Santamans (CiU) deixa l’equip de govern i renuncia a l’acta de regidora

La tinent d’alcalde i presidenta de l’àrea de Sostenibilitat i Territori, Mònica Santamans, plega. La convergent, que ja acumulava dues legislatures formant part de l’executiu municipal, farà pública la seva dimissió al ple d’aquest dijous.

La regidora, en una votació a inicis de legislatura // ViuMolinsdeRei

La regidora a l’inici de la legislatura // ViuMolinsdeRei

Mònica Santamans deixa l’Ajuntament de Molins de Rei. Fonts del seu partit polític, CiU, han explicat a Viu Molins de Rei que fa mesos que se li va comunicar que no hi havia intenció de què repetís a les llistes convergents de cara a les pròximes eleccions municipals. Davant d’aquesta situació, Santamans va començar a buscar diferents opcions laborals i personals per quan acabés la legislatura. Però durant les últimes setmanes la situació s’ha precipitat i la convergent ha marxat a viure a Girona, fet que fa complicada una bona conciliació entre la seva vida personal i laboral.

La que va ser número dos a les llistes de CiU a les passades eleccions va informar l’equip de govern de la seva renúncia dilluns i aquest mateix dijous es farà efectiva en el ple municipal del mes de febrer. S’espera que sigui llavors quan expliqui exactament els motius que l’han portat a prendre aquesta decisió a tres mesos de finalitzar el mandat. En aquesta legislatura, Santamans ha estat la presidenta de l’Àrea de Sostenibilitat i Territori, que inclou la regidoria d’Urbanisme, Obres i llicències, Medi Ambient i Salut Pública.

Ramon Sànchez serà el nou regidor

El substitut de Santamans serà Ramon Sànchez, el número set a les llistes del partit a les darreres eleccions. Ricard Domènech, que anava per sota de Santamans a la llista, va deixar el partit per discrepàncies amb l’executiva. Santamans marxa del govern municipal en el seu segon mandat com a membre de l’equip de govern després de formar part de l’actual executiu sociovergent i del passat tripartit d’Iniciativa, ERC i CiU.

 • dclosa

  ¿ Quien és Ramón Sánchez? ,
  Bueno, Ante todo felicitarla y desearle lo mejor… por lo visto cumple , en parte, con el Códio Etico de Confluencia social 9.d : En el cas de formar part del govern de l’Ajuntament amb dedicació exclusiva, Retornar al món laboral amb dignitat, sense obtenir cap privilegi per haver exercit responsabilitats polítiques, y no como la Catalá (ICV) , Habrá que ver si cumple también con 6 : Fer una declaració responsable de béns, activitats i interessos econòmics, financers i patrimonials a l’inici i a la finalització del mandat, i a modificar-lo en cas que hi hagi algun canvi substancial. Tota la informació corresponent a aquestes declaracions estarà a disposició de la informació pública de l’Ajuntament. , 9: Limitar a dos els mandats successius de les persones electes. , y nó como alguno de su partido que se han ostrificado en el Ayuntamiento y dudoso : En cas de dedicació exclusiva remunerada a l’Ajuntament, no desenvolupar qualsevol altra activitat professional remunerada, Si es vol compatibilitzar amb una activitat professional remunerada, la dedicació a l’Ajuntament ha de ser parcial i no exclusiva
  Lamentamos el no cumplimiento de su grupo municipal en el punto 17 : Fer públiques totes les vies i formes de finançament del grup municipal, les provinents del pressupost municipal i les que procedeixin d’altres fonts.
  Lo de l punto 8 : Tractar amb respecte a tot el personal de l’Ajuntament i al conjunt de representants polítics, tant del Govern municipal com de l’oposició i no utilitzar ni la difamació ni l’insult com a part del discurs polític, vamos a dejarlo a criterio de la CUP, ICV, y ERC , y que sean ellos lo que opinen…..
  Lo que de sí no podrá quejarse es del punto 9.a : Rebre una retribució justa en funció de les responsabilitats que s’assumeixin, complint estrictament la legislació vigent en aquesta matèria i mai sobrepassant les retribucions regulades per la Llei., Sean o no de Ley o autoaprobados por Ivan Arcas en el 2007, los 48.636 € ( 8 millones Ptas) , directamente en vena de nuestros impuestos, No puede quejarse, no….

  • marc

   Com va la seva candidatura ?

   • dclosa

    Que ja no vols jugar a Àngel Pozo ? , Encara em falta ensenyar-li el CAPITOL III , Ja no vol jugar ?

 • dclosa

  Tal como se deduce del Pleno Municipal de febrero : Una chica
  de 42 años, que se considera ella misma una fanática de la política, caprichosa
  y muy consentida en las filas de CIU,
  que tal como sabía su compañero Joan Sanahuja (CIU) (52.600€), ha perdido la
  ilusión y que los 46.204,33 €/año que se
  llevaba a la saca durante 8 años no la han llegado a compensar. Amante de los animales como su compañera de
  ERC, Silvia Guillen, alcaldable de ERC cuya
  despedida en el pleno , con su vocecita trémula fue muy emotiva, así como también la emotiva despedida de su
  compañero Joan Ramón Casals(alcalde) que lloró, No ha
  sabido esperar hasta el final de la legislatura como le pidió el alcalde, lo
  que confirma lo comentábamos hace días con el Sr. Carrasco de ICV
  sobre perros y collares, como hizo también en su día el Sr. Frank
  (ICV) que se largó antes de hora. Se la recordará como : “la regidora del pipi-can

 • Pingback: El ple municipal aprova un manifest propi mentre Molins de Rei prepara el Dia de la Dona Treballadora | Viu Molins de Rei()

 • Pingback: Joan Ramon Casals considera un "fracàs personal" la marxa de Mònica Santamans | Viu Molins de Rei()

 • Pingback: Joaquim Martí fa un pas enrere i tancarà la llista de CiU | Viu Molins de Rei()