Marc Ràmia crida a l’amor i la revolució al Músiques Invisibles

Guitarra, veu i sentiment. El maresmenc Marc Ràmia ofereix un concert íntim presentant el seu primer disc en una nova actuació del cicle Músiques Invisibles a l’Ateneu Mulei.

Marc Ràmia transmetent emoció per uns ideals // Jose Polo

Marc Ràmia transmetent emoció per uns ideals // Jose Polo

Hereu de la cançó protesta, el cantautor Marc Ràmia va presentar el seu primer disc A la vora del Malpàs (2014), en un Ateneu Mulei que no es va omplir però on tot aquell qui va fer un vermut acompanyat de la seva música va acabar força content. El cicle Músiques Invisibles s’ha caracteritzat per oferir un format tranquil i així va ser l’última actuació.

Ràmia va mostrar un reguitzell de cançons compromeses amb la lluita de les classes populars i amb els drets nacionals, deixant evident la influència que va tenir sobre ell l’any que va viure a Donostia. Tot i l’ànima reivindicativa, les seves lletres deixaven entreveure un esperit optimista. “El futur és nostre”, assegura des del Maresme lliure i tropical.

Recomanacions personalitzades