1.164 persones van descarregar l’aplicació de la Fira de la Candelera

L’aplicació mòbil de la Fira de la Candelera va ser descarregada per 1.164 usuaris de telèfons mòbils. Els plànols i l’agenda van ser els serveis més utilitzats de l’app, que era una de les principals novetats de la 164a Fira de la Candelera.

Joan Ramon Casals i Xavi Paz mostren el seu mòbil amb l'aplicació de la Fira // Jose Polo

L’alcalde Joan Ramon Casals i el primer tinent Xavi Paz mostrant l’aplicació el dia de la presentació // Jose Polo

La Fira de la Candelera va estrenar aplicació mòbil amb bons números. En els 13 dies que van passar des del seu llançament fins al final de la Fira, un total de 1.164 persones la van descarregar (63’3% en dispositius Android i 36’6%, Apple).

Pel que fa als seus continguts, l’aplicació va aconseguir que fossin visualitzats 16.244 vegades. El més visitat van ser els mapes i plànols dels diferents sectors de la fira, els serveis i la secció d’agenda. Destaca que 1.396 persones van descarregar els actes de l’agenda als seus calendaris personals.

Fonts municipals han indicat a Viu Molins de Rei que estan “molt satisfets” dels resultats obtinguts per una app que només va costar 800 euros i que, en bona part, va ser ideada pels serveis tècnics de comunicació del consistori. Segons els seus responsables, aquesta aplicació ha servit per “millorar l’experiència dels visitants i ens ha ajudat a difondre la Fira”. Així doncs, s’espera que l’aplicació mòbil es consolidi en pròximes edicions de la mostra.

Recomanacions personalitzades