El molinenc Alejandro Pérez entra a la direcció de Podemos a Catalunya

Alejandro Pérez, membre de la candidatura “Es clar que Podem”, formarà part de la direcció autonòmica del partit de Pablo Iglesias a Catalunya. Pérez ha estat escollit en un procés de primàries amb llistes obertes i ocuparà el número 24 al Consell Ciutadà de Podemos a Catalunya.

Alejandro Pérez, en una imatge cedida // Alejandro Pérez

Alejandro Pérez // Podemos

Aquest diumenge es va fer públic el resultat de les eleccions primàries a Podemos, que havien de configurar l’organigrama del partit territorialment. A Catalunya, el nom més repetit va ser el de Gemma Ubasart, la secretària general que a partir d’ara liderarà el partit d’Iglesias a Catalunya. Però al capdavant de la formació l’acompanyen un total de 34 persones integrades en l’òrgan del Consell Ciutadà. I és aquí on entra el nom del molinenc Alejandro Pérez, que als seus 23 anys s’integra a la direcció executiva del partit.

Pérez, un dels fundadors de Podemos a Molins de Rei i de la candidatura ciutadana Molins Camina, explica que amb la seva presència al Consell Ciutadà de Catalunya augmentarà la visibilitat de Molins de Rei, i diu que es podran “solucionar reivindicacions ciutadanes que van més enllà de les competències de l’Ajuntament”, segons explica a Viu Molins de Rei.

Alhora, reivindica que es tracta d’un “reconeixement al bon treball que hem estat realitzant des del cercle de Podem Molins”. Des de la seva cadira, el jove molinenc graduat en Ciències Polítiques per la Universitat Pompeu Fabra creu que ara toca enllestir tot el programa electoral de cara a les eleccions autonòmiques del 27 de setembre per tal de “fer front a l’agenda neoliberal de CiU  i obrir un procès constituent a Catalunya i al conjunt de l’Estat”.

La candidatura en la que es va presentar Alejandro Pérez, Es clar que Podem, ha estat qualificada com la llista oficialista del partit, que ja comptava amb els suports del líder de la formació, Pablo Iglesias. Des del 9 al 13 de febrer, a Catalunya van competir un total de cinc propostes de candidats en un procés de llistes obertes. Cada votant podia seleccionar fins a 34 persones per integrar el Consell Ciutadà de diferents llistes. En aquest sentit, Pérez es va fer amb un total de 3.324 vots (el 54,3% del total), quedant en 24a posició.

Recomanacions personalitzades