Una molinenca és detinguda per conduir contra direcció per l’autopista triplicant la taxa d’alcoholèmia

Una veïna de Molins de Rei va conduir contra direcció des d’Esplugues fins a Martorell per l’autopista. La conductora, que triplicava la taxa d’alcoholèmia permesa, va desobeir els avisos dels Mossos d’Esquadra, que van haver d’aturar el trànsit i fer una maniobra d’alt risc per poder detenir-la.

Una conductora de Molins de Rei va ser detinguda pels Mossos d’Esquadra la passada matinada del dia 11 de febrer en el punt quilomètric 169 de l’AP-7, en el terme municipal de Martorell. La dona, de 33 anys, anava conduint contra direcció i triplicava la taxa d’alcoholemia permesa.

Minuts abans de l’una de la matinada els cossos de seguretat van rebre diferents alertes de conductors avisant que un vehicle circulava en sentit contrari per l’autopista. La primera trucada va informar que s’havia creuat el vehicle a l’alçada d’Esplugues. Un altre conductor va afirmar que va veure aquest cotxe a Molins de Rei.

La conductora seguia el seu camí contra direcció i amb la intenció d’evitar un accident greu, els Mossos van preparar un control a Martorell per retenir el vehicle que circulava de forma temerària. Al peatge del Baix Llobregat nord, les forces de l’ordre van avançar la seva posició per intentar aturar la conductora però aquesta no va fer cas als diferents senyals lluminosos i acústics, ni tampoc de les indicacions que li feien per megafonia. Sense escoltar ningú, va continuar contra direcció, posant en perill la seguretat de la resta de conductors i la seva pròpia.

Els agents van realitzar una maniobra urgent i d’alt risc canviant el sentit de la seva circulació per poder aturar al vehicle. Finalment van poder aturar la trajectòria del vehicle gràcies al cotxe policial i la tanca viària. No es va produir cap accident ni cap ferit.

La conductora de Molins de Rei va donar una taxa d’alcohol de 0,70 mg/l d’aire respirat, gairebé el triple del permès. Va ser detinguda i acusada de delictes de conducció temerària per conduir sota els efectes de l’alcohol. Una escena de pel·lícula que va passar en la vida real travessant l’autopista del sud al nord del Baix Llobregat.

Recomanacions personalitzades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *