Molins Camina comença un procés de primàries obertes

L’agrupació d’electors impulsada per Podemos, Equo i Procés Constituent organitza primàries obertes per escollir alcaldable i llista electoral. Qualsevol ciutadà es pot presentar sense la necessitat de cap aval. 

Representants de totes les formacions que formen part de Molins Camina durant l'última roda de premsa // Jose Polo

Representants de totes les formacions que formen part de Molins Camina durant l’última roda de premsa // Jose Polo

Molins Camina -l’agrupació d’electors formada per Podemos, Equo i Procés Consituent- ha organitzat un procés de primàries obertes a la ciutadania per escollir el seu cap de llista i els membres d’aquesta.

Qualsevol ciutadà de Molins de Rei es podrà presentar a unes primàries al conjunt de la llista electoral sense la necessitat de cap aval, segons el reglament aprovat per aquesta formació. Els requisits: firmar el manifest, el codi ètic i participar, a partir del moment de presentació de la candidatura, de les assemblees de Molins Camina. “Mai a la història política de Molins de Rei s’havien realitzat unes primàries per al conjunt de la llista electoral”, asseguren des d’aquesta agrupació d’electors.

Presentació de candidatures

El proper 20 de febrer a partir de les 19:30 hores a la Federació Obrera es farà una assemblea oberta on els candidats podran presentar les seves candidatures. Les votacions seran el 7 de març. Es realitzaran amb dues urnes: una per al cap de llista i una altra per la resta de llista electoral. Poden votar els majors de 16 anys residents a Molins de Rei. Des de Molins Camina indiquen que pretenen assegurar “el màxim de democràcia, participació i transparència possible” en un procés “d’apoderament ciutadà”. Fins al dia d’avui, 12 persones han mostrat el seu interès a presentar-se a les primàries de Molins Camina.

Recomanacions personalitzades