Els Matossers comencen la pretemporada 2015

La colla castellera de Molins de Rei ja ha iniciat els assajos per a la temporada 2015. La primera cita a plaça serà el proper dia 15 de març a Mollet del Vallés. 

Els Matossers en el darrer assaig // Matossers de Molins de Rei

Els Matossers en el darrer assaig // Matossers de Molins de Rei

Les vacances s’han acabat per a la colla castellera de Molins de Rei, els Matossers. Els assajos per la temporada 2015 ja han començat i l’activitat al castellòdrom ha tornat a la normalitat. Els objectius d’aquest any: els castells de 7, sobretot el 3 i el 4 de 7, que estrenen diverses peces noves al tronc i al pom de dalt.

Els responsables de tècnica de la colla encaren la temporada amb “optimisme i bones perspectives” tot i que reconeixen que hi ha “molta feina per fer”. La primera prova pels marró argila arribarà el 15 de març a Mollet amb motiu de la Fira del Destorb. Abans, però, la colla participarà en la rua de carnestoltes, en la festivitat dels Tres Tombs i en el XIV Torneig Intercasteller de Futbol Sala on s’enfrontaran als Castellers de Berga, els Xics de Granollers i els Xiquets de Reus.

Recomanacions personalitzades