L’Ajuntament habilita un nou espai al carrer Molí

L’espai annex al parc de la tirolina del carrer Molí acollirà una petita plaça provisional. Es retiraran els murs de formigó i es construirà un aparcament per a motocicletes. L’urbanització de la zona té un pressupost d’11.000 euros.

Els terrenys del carrer del Moli estan a tocar del parc de la tirolina // Elisenda Colell

Els terrenys del carrer Moli estan a tocar del parc de la tirolina // Ajuntament de Molins de Rei

El mur del carrer del Molí, dibuixat pels infants de l’Agrupament Jaume Vicens Vives amb motiu del 50è aniversari de l’entitat, serà enderrocat per construir-hi una plaça provisional. L’objectiu, segons l’Ajuntament de Molins de Rei, és “millorar l’entorn del Molí”. Les feines d’habilitació de l’espai, que estarà enllestit la setmana vinent, també comporten la instal·lació de terra de formigó, soterrar les línies de serveis i crear un aparcament de motos i un punt de residus. El cost de tot plegat, 11.000 euros.

El caràcter d’aquestes mesures és totalment provisional perquè el terreny, de propietat municipal, hauria d’acollir un edifici públic en el futur. No obstant les obres de millora es duran a terme igualment atès que “no hi ha cap projecte d’edificació planificat a curt o mig termini”, segons el consistori.

Recomanacions personalitzades