La PAH empapera les oficines de Catalunya Caixa i el BBVA

L’acció de la plataforma molinenca s’emmarca dins d’una reivindicació a nivell de tota Catalunya que denuncia la venda de la cartera hipotecària de Catalunya Caixa a l’empresa americana Blackstone.

L'oficina de Catalunya Caixa empaperada dimarts 10 a la nit // PAH Molins de Rei

L’oficina de Catalunya Caixa empaperada dimarts 10 a la nit // PAH Molins de Rei

La Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH) de Molins de Rei s’ha tornat a sumar a una acció feta a nivell català. Una desena d’activistes s’han desplaçat arreu del municipi dimarts a la nit per empaperar les oficines bancàries del BBVA i Catalunya Caixa.

El motiu de la iniciativa feta a diferents municipis de Catalunya és denunciar la venda del 90% de la cartera hipotecària de Catalunya Caixa a l’empresa americana Blackstone. D’aquesta manera, l’entitat es desvincula de les negociacions amb diferents afectats per la hipoteca. El 10% restant de la cartera de Catalunya Caixa se la queda el BBVA i per això la PAH també protesta contra aquest banc.

Segons la plataforma, des del passat mes de juliol Catalunya Caixa no soluciona cap cas de desnonament ni avança en les negociacions amb els afectats degut al traspàs de la cartera a l’empresa americana. El passat mes de gener la PAH Molins de Rei ja va aconseguir tancar les seus d’aquestes dues entitats financeres en un mateix matí en una protesta amb la mateixa reivindicació.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

 

Recomanacions personalitzades