Els “Animals de Companyia” d’Estel Solé aterren al Capitol

Després de representar-se a més de 70 domicilis de tot Catalunya, l’obra de teatre Animals de Companyia s’instal·la al teatre Capitol de Barcelona. La molinenca Estel Solé s’estrena com a dramaturga amb un projecte que explora els límits de l’amistat. 

cartell Animals de CompanyiaUna obra que, després d’un any de la seva estrena, s’instal·la a Barcelona. Animals de Companyia, de la molinenca Estel Solé, s’ha representat a més de 70 domicilis particulars de Catalunya aconseguint crear un propi circuit alternatiu. Ara, amb tot aquest bagatge i després d’una gira que l’ha portat a El Salvador, Santo Domingo, Guatemala i Mèxic, arriba a la Sala 2 del teatre Capitol de Barcelona.

Fins ara, Animals de Companyia ha estat un fenomen “boca-orella” segons expliquen els seus organitzadors. Es pot definir com un “retrat generacional que explora els límits de l’amistat”. Eduard Buch, Jacob Torres, Mercè Martínez, Míriam Tortosa i la també molinenca Martina Tresserra són els actors d’una obra que està portant moltes alegries a la última pregonera de la Fira de la Candelera.

Recomanacions personalitzades

  1 comment for “Els “Animals de Companyia” d’Estel Solé aterren al Capitol

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *