Míriam Jurado obté la medalla de bronze en els campionats d’Espanya d’handbol

La molinenca ha participat en el prestigiós campionat amb la selecció catalana. Pol Ibáñez i Xavier Arós també han participat en la competició formant part de l’staff tècnic de la selecció.

Ibáñez, Jurado i Arós // CE Molins de Rei

Ibáñez, Jurado i Arós // CE Molins de Rei

Míriam Jurado, que forma part de la selecció catalana en la categoria infantil femenina, ha obtingut la medalla de bronze dels Campionats d’Espanya d’Handbol, disputats a Oropesa del Mar entre el 2 i el 7 de gener.

La selecció catalana va aconseguir arribar a les semifinals però van perdre contra la selecció de Galícia per un clar 27 a 19. L’endemà van jugar el partit pel tercer i quart lloc. Les catalanes es van imposar a la selecció de Madrid per 23 a 21.

Pol Ibáñez i Xavier Aros també participen

D’altra banda, i dins del mateix torneig, en la categoria cadet femenina van formar part de l’staff tècnic el molinenc Pol Ibáñez com a segon entrenador i el també molinenc Xavier Arós com a fisioterapeuta.

Recomanacions personalitzades

  1 comment for “Míriam Jurado obté la medalla de bronze en els campionats d’Espanya d’handbol

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *