David Roldán es proclama campió de Catalunya de tècnica d’halterofília

El molinenc es fa amb el títol de la categoria de tècnica. Mercè Mendoza aconsegueix la segona posició. Cinc aixecadors de Molins de Rei formaran part de la selecció catalana que participarà als Campionats d’Espanya. 

David Roldán durant la competició // Club Halterofília Molins de Rei

David Roldán durant la competició // Club Halterofília Molins de Rei

Abans d’aixecar pes, els atletes que practiquen halterofília competeixen en la categoria de tècnica, on es valora la mecànica d’aixecar la barra on, amb el pas dels anys, s’acumularan els quilograms. D’aquesta manera els infants aconsegueixen formar-se tècnicament, condició indispensable per la tasca que faran quan siguin més grans. L’escola del Club Halterofília de Molins de Rei s’ha caracteritzat sempre per intentar cuidar al màxim aquest aspecte.

I els resultats segueixen arribant. David Roldán s’ha proclamat aquest cap de setmana campió de Catalunya d’halterofília en aquesta modalitat. A més, Mercè Mendoza ha finalitzat en segona posició de la seva categoria. Dos nous èxits per a l’halterofília molinenca que, a més de ser importants en el present, auguren un bon futur d’aquest esport al municipi, donada la joventut dels seus autors.

L'equip del Club Halterofília Molins de Rei en el Campionat de Catalunya de Matadepera // Club Halteroflía Molins de Rei

L’equip del Club Halterofília Molins de Rei en el Campionat de Catalunya de Matadepera // Club Halteroflía Molins de Rei

El campionat, disputat a Matadepera, ha comptat amb la participació de sis atletes molinencs. D’aquests, cinc han aconseguit ser seleccionats per formar part de la selecció catalana que properament es desplaçaran a Madrid per competir en el Campionat d’Espanya de la modalitat. Dels 10 aixecadors de la selecció catalana, cinc seran de Molins de Rei. Aquest és el futur de l’halterofília molinenca. I en uns mesos tindran a la seva disposició, per fi, unes instal·lacions dignes.

Recomanacions personalitzades