Els equipaments esportius de Molins de Rei es cardioprotegeixen

L’Ajuntament de Molins de Rei inverteix 9.320 euros en la compra de cinc aparells desfibril·ladors que estaran situats als diferents equipaments esportius del municipi i a la Guàrdia Urbana. 

El desfibril·lador del Poliesportiu Municipal // Jose Polo

El desfibril·lador del Poliesportiu Municipal // Jose Polo

El Poliesportiu Municipal, el pavelló de la Sínia, el camp de futbol Josep Raich i la zona esportiva Ricard Ginebreda ja són equipaments esportius cardioprotegits. L’Ajuntament de Molins de Rei ha comprat cinc aparells desfibril·ladors que es troben al servei dels esportistes en cas d’urgència. Com que la Piscina Municipal ja disposava del seu propi aparell, tots els equipaments esportius del municipi ja compten aquest servei.

A més, un dels aparells serà mòbil i estarà situat a la Guàrdia Urbana. El consistori en troba ara mateix en el període de formació dels agents. Els responsables de la resta d’equipaments amb aquest servei ja han estat formats.

Segons l’alcalde de Molins de Rei, Joan Ramon Casals (CiU), amb aquesta inversió es cobreix “els col·lectius de major risc i en els punts de màxima afluència de gent”. El regidor d’Esports, Xavi Paz (PSC), remarca la “voluntat política” del govern municipal en aquest tema ja que “la llei no obliga a tenir desfibril·ladors”.

Segons el consistori, la utilització d’aquests aparells augmenta fins un 30% l’índex de supervivència de les persones en cas d’aturada cardiorespiratòria.

Recomanacions personalitzades