L’ambició del masculí de bàsquet del CE Molins de Rei

El masculí de bàsquet del CE Molins de Rei està fent una temporada excepcional: són segons a Primera Catalana. Per la seva banda, el femení també està obtenint bons resultats.

Després de cada victòria, l'equip penja una "selfie" de la celebració // CE Molins de Rei

Després de cada victòria, l’equip penja una “selfie” de la celebració // CE Molins de Rei

El sènior masculí de bàsquet del Club Esportiu Molins de Rei es troba segon a la classificació just quan s’acaba de superar l’equador de la temporada. Jesús Fernández, tècnic de l’equip des d’aquest estiu, afirma en declaracions a Viu Molins de Rei que el que estan fent és “sorprenent” tot i que sorgeix “fruit del treball i la unió que hi ha al vestuari”.

La joventut és un dels pilars de l’equip des de fa ja unes temporades i sembla que ja s’ha trobat l’equilibri entre l’ambició dels joves i l’ofici dels jugadors més experimentats. “Sembla que hem trobat la comunió adequada entre els joves i els jugadors amb més trajectòria a la categoria, i això és fonamental”, afegeix el míster.

Però aquest equilibri no arriba sol i un dels factors més importants és que cada jugador se senti amb confiança, fins i tot aquells homes que compten amb menys minuts. “Aquesta és la meva tasca realment: aconseguir que tots es trobin a gust i se sentin importants per a l’equip. Estem aconseguint més victòries que derrotes i quan et trobes en aquesta dinàmica els propis triomfs en generen més i ajuden a mantenir les ganes de competir al màxim cada cap de setmana”, ha remarcat Fernández ple de confiança i positivitat.

L’afició està vivint moments d’èxit al Poliesportiu Municipal i la grada s’omple per veure jugar l’equip els diumenges. “Jo estic d’esquenes a la graderia i no puc veure si s’omple o no cada quinze dies, però els escoltem animar i això òbviament sempre és un plus de motivació”, indica el tècnic.

Alguns joves que acumulaven varies temporades en el primer equip han donat un pas endavant durant aquest curs.

Un dels protagonistes d’aquest salt qualitatiu no és cap altre que el capità de l’equip, Miquel Sànchez. El molinenc ha valorat la situació del primer equip masculí de bàsquet del CE Molins de Rei amb un to optimista i ambiciós. “Tot i tenir una plantilla curta estem molt agraïts dels reforços que ens ha donat el sènior B durant la temporada”, confessa.

“Molts partits els aconseguim guanyar perquè treballem més que el rival i l’actitud del vestuari està sent excel·lent”, declara el capità. “Alguns jugadors joves que ja acumulen certes temporades al Sènior A han donat un pas endavant durant aquest curs”, afegeix el molinenc.

Un dels aspectes a millorar, i on han coincidit el míster i el capità de l’equip, és l’atac en estàtic. “Amb el Jesús ho treballem als entrenaments i ens planteja alternatives en atac però encara ens queda feina per fer i tenim marge de millora”, sentència Sànchez entusiasmat.

El femení, en la bona direcció

Per la seva banda, el sènior femení del Club Esportiu Molins de Rei també està fent una bona temporada. Amb 10 victòries i 6 derrotes, l’equip se situa a la part còmode de la classificació en el primer any de Quique López a la banqueta molinenca. És el segon any del conjunt a Primera Catalana i sembla que ja s’estan consolidant.

Recomanacions personalitzades

  1 comment for “L’ambició del masculí de bàsquet del CE Molins de Rei

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *