El govern municipal valora positivament la Fira de la Candelera

L’alcalde, Joan Ramon Casals, i el primer tinent d’alcalde, Xavi Paz, coincideixen en valorar positivament la 164a edició de la Fira de la Candelera.

La plaça del Mercat plena de gent // Jose Polo

La plaça del Mercat plena de gent // Jose Polo

Viu Molins de Rei aprofita les últimes hores de la 164a edició de la Fira de la Candelera per entrevistar a l’alcalde, Joan Ramon Casals, i al primer tinent, Xavi Paz.

Tots dos coincideixen en considerar aquesta edició de la Candelera com “positiva”. “Un any més, la Fira ha funcionat molt bé”, assegura l’alcalde. Casals destaca que les afectacions meteorològiques han estat “més lleus” del que s’esperava tot i que reconeix que l’organització “ha patit”, sobretot, pel vent.

Per la seva banda, el primer tinent d’alcalde Xavi Paz assegura que Molins de Rei ha mostrat “la seva millor imatge” amb l’organització de la Fira de la Candelera. Paz destaca que la zona gastronòmica i de vins “ha funcionat molt bé”. El socialista explica que la fira també ha estat una oportunitat per estar amb contacte amb els molinencs i assegura que ha copsat que la ciutadania està “moderadament contenta” amb la feina del govern municipal format pel seu partit, el PSC, i CiU.

[sam id=”49″ codes=”true”]

Recomanacions personalitzades