La Cuquera representa “Al 80% de les dones els agrada que les facin riure” per la Fira

Una de les novetats més esperades de la Fira de la Candelera d’enguany han estat les sessions de microteatre organitzades per La Cuquera Teatre, al carrer Major. El matí del dissabte i diumenge s’ha fet una obra infantil i a la tarda i vespre del dissabte una altra per adults.

Moment de la representació de "Al 80% de les dones els hi agrada  que les facin riure // La Cuquera

Moment de la representació de “Al 80% de les dones els hi agrada que les facin riure // La Cuquera

Amb motiu de la 164a edició de la Fira de la Candelera, La Cuquera Teatre ha representat diferents sessions de microteatre. Per al públic més jove s’ha programat a la Companyia Mitja i Mitjoneta amb l’obra El Llop i les 7 cabretes, amb Laia Ferré i Lorena Hernández.

Per la seva banda, Martina Tresserra i Edu Buch van omplir les quatre representacions del text original de Miki Esparbé, que es va estrenar l’estiu passat al restaurant  La Margarete de Ciutadella, a Menorca. Al 80% de les dones els agrada que les facin riure és una obra que combina l’humor àcid amb la tendresa, a través d’una interacció molt directa amb els espectadors, que no paren de riure.

Edu Buch i Martina Tresserra es fan els amos de l’espectacle, d’una manera molt vibrant, amb una interpretació dinàmica i directa, i amb una dramatúrgia molt senzilla però també molt contundent. En aquests moments preparen la imminent estrena al Club Capitol de l’obra Animals de Companyia, d’Estel Solé, al costat de Míriam Tortosa, Jacob Torres i Mercè Martínez, de la Companyia La Mandanga. Els hi augura un gran èxit, del 4 al 19 de febrer.

[sam id=”49″ codes=”true”]

Recomanacions personalitzades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *