El concurs de l’esplai MIB anima la tarda de dissabte de la Fira de la Candelera

La segona edició del concurs ‘Fira’t amb l’esplai MIB’ torna a dinamitzar la tarda de dissabte de la Fira de la Candelera amb un joc a través de l’aplicació Whatsapp. Els monitors de l’entitat estan satisfets del resultat però volen créixer en nombre de participants.

L'stand de la fira d'entitats, durant l'entrega de premis // Elisenda Colell

L’stand de la fira d’entitats, durant l’entrega de premis // Elisenda Colell

Durant la tarda de dissabte de la 164a Fira de la Candelera, una vintena de persones recorrien tots els racons del recinte firal enganxats a les pantalles dels telèfons mòbils: eren els participants de la segona edició del concurs Fira’t amb l’esplai MIB que organitza el Centre d’Esplai MIB. Des de les cinc de la tarda fins les set del vespre, deu parelles havien de respondre per l’aplicació mòbil Whatsapp fins a 25 preguntes relacionades amb la fira.

El joc, que enguany ha arribat a la segona edició després d’estrenar-se l’any passat, ha tingut per guanyadores la parella formada per Irene Esparza i Irene Álvarez, que van aconseguir respondre fins a 21 preguntes del joc. En segona posició van quedar Ester Rusconi i Irene García, que van arribar a contestar fins a 19 missatges. Els premis tots eren aportats per comerços i entitats locals. Entre els participants també es va sortejar un premi de consolació.

Les guanyadores del concurs, Irene Esparza i Irene Álvarez // Elisenda Colell

Les guanyadores del concurs, Irene Esparza i Irene Álvarez // Elisenda Colell

Cal més difusió

La panera que es va sortejar, amb productes de começos locals// Elisenda Colell

La panera que es va sortejar, amb productes de começos locals// Elisenda Colell

En un primer inici el concurs estava format per dues categories, una per menors d’edat i l’altra per a majors de disset anys. Però per manca de participants la categoria més juvenil es va suspendre. Els monitors de l’esplai MIB creuen que s’hauria de fer més difusió del certamen, però es mostren orgullosos d’haver pogut oferir una activitat lúdica al poble durant la Candelera. “Hem fet que la gent s’ho passi molt bé”, diuen amb un somriure als llavis, però afegeixen: “Ens cal més difusió, volem créixer en nombre de participants”.

Poc abans de l’entrega de premis es va sortejar una panera a l’estand de l’entitat per part del grup de joves de l’esplai amb la intenció d’obtenir diners per autofinançar-se la ruta de l’estiu al Camino de Santiago. De fet, tots els guanys obtiguts amb el concurs es destinaran a atorgar beques per a les famílies que no puguin costejar el preu de les activitats de lleure que ofereix l’esplai MIB.

[sam id=”49″ codes=”true”]

Recomanacions personalitzades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *