L’etern Frutales Duran torna a guanyar el concurs de planter

Viveros Frutales Duran no té rival i torna a endur-se el primer premi del concurs de planter de la Fira de la Candelera. En la modalitat de plantes hortícoles, Planters Grill aconsegueix el màxim guardó.

L'Àngel Duran i el seu fill recollint el primer premi // Jose Polo

L’Àngel Duran i el seu fill recollint el primer premi // Jose Polo

Igual de típic que la coradella, o més, és la victòria de Viveros Frutales Duran en el concurs de planter de la Fira de la Candelera. Ja fa molts anys que aquest certamen en la categoria d’arbres fruiters no coneix pas a un altre guanyador. Viveros Sancho ha estat escollit com a segon premi i Marcos Sangiorgio ha finalitzat tercer.

En la modalitat de planter d’hortícoles, Planters Grill ha resultat guanyador i superant Les Refardes, que ha acabat en segona posició. Pel que fa a planter de Jardineria, Montserrat Bosch ha acabat en primera posició, Vivers Queralt en segona i Fèlix Escolà en tercera.

Foto de família dels guanyadors del concurs de planter // Jose Polo

Foto de família dels guanyadors del concurs de planter // Jose Polo

[sam id=”49″ codes=”true”]

Recomanacions personalitzades