Joan Dausà desborda el teatre de la Peni

Un públic entregat gaudeix del repertori del cantant Joan Dausà, que aprofita la Fira de la Candelera per donar a conèixer el seu darrer treball On seràs demà? en un Teatre de la Peni amb les entrades exhaurides com a les grans ocasions.

Joan Dausà cantant un dels temes dle nou disc // Elisenda Colell

Joan Dausà cantant un dels temes del nou disc // Elisenda Colell

Joan Dausà es va estrenar al teatre de La Peni per la porta gran. Entrades exhaurides amb dos dies d’anterioritat esperaven les notes del cantant de Sant Feliu de Llobregat, que no va decebre als assistents. Dausà, i tot l’equip de músics que el van acompanyar, van presentar el nou àlbum “On seràs demà?” (2014) sense oblidar els temes del seu primer treball “Jo mai mai” (2012) o les cançons de la banda sonora del film “Barcelona nit d’estiu” (2013).

Més de 300 persones van cantar i aplaudir els temes de Dausà, que va buscar la màxima complicitat amb el públic, fent de la proximitat un valor afegit a la música. No van faltar les referències a la Fira de la Candelera. “Gràcies per aguantar una fira tan espectacular com la que teniu”, agraïa el cantautor. També va voler destacar la “connexió estreta” que manté amb Molins de Rei, on hi ha “la seva segona família”.

Dausà va combinar la guitarra amb el teclat durant el concert // Elisenda Colell

Dausà va combinar la guitarra amb el teclat durant el concert // Elisenda Colell

Molts que ja el coneixien, veïns de Molins de Rei però també vinguts d’altres punts de la comarca. Altres, en canvi, l’escoltaven per primer cop i quedaven meravellats. Tots ells van acabar entregats a les notes melancòliques del cantant santfeliuenc, que narra les coses que s’amaguen darrere de la quotidianitat cercant el fons emocional des de l’alegria. Dausà va seduir al públic ja fos a capella, amb la guitarra, amb el teclat o l’acompanyament d’un quartet de corda que va impressionar.
[sam id=”49″ codes=”true”]

Recomanacions personalitzades