El manteniment de l’arbrat del carrer Margarida Xirgu provoca una fuita de gas

Els treballs de reparació de l’arbrat del carrer Margarida Xirgu han provocat una fuita de gas en foradar de manera accidental una canonada de distribució domèstica. A la una del migdia s’ha restablert el servei amb total normalitat.

La fuita, situada al carrer Margarida Xirgu, entre els números 5 i 18. // Elisenda Colell

La fuita, situada al carrer Margarida Xirgu, entre els números 5 i 18 // Elisenda Colell

Els treballadors de Jardineria Molins han hagut d’aturar la seva feina als volts de les onze del migdia al adonar-se que,mentre enretiraven les soques dels arbres havien provocat una fuita de gas al carrer Margarida Xirgu, a la part alta del municipi. Joaquim Martí, regidor de la Guàrdia Urbana, ha remarcat que el trencament de la canonada no ha provocat cap afectació en cap domicili, només al carrer. “No hi ha cap tipus de perill”, ha assegurat a Viu Molins de Rei.

L’incident s’ha produït a 50 metres de la llar d’infants El Rodó. Als veïns de la zona se’ls ha recomanat no sortir de casa fins que la fuita hagués estat reparada, que ha estat al voltant de la una del migdia.

Mentre s’esperava que la companyia tallés el subministrament a les diferents vàlvules, el gas anava rajant sense cap perill de toxicitat. Tal i com assegurava Martí, “només cal reparar la canonada i el servei es podrà reactivar”. A la una del migdia s’ha restablert el servei amb total normalitat. Els veïns, als quals se’ls havia recomanat quedar-se tancats, han pogut sortir de casa i el servei de gas s’ha reactivat. Dues dotacions de Bombers de la Generalitat, dels Mossos d’Esquadra i de la Guàrdia Urbana han assistit al lloc dels fets.

Recomanacions personalitzades