El Molins de Rei CF tanca la primera volta amb una victòria a casa

Els homes de Joan Garcia es retroben amb la victòria en l’últim partit de la primera volta del campionat. Un gol d’Agudo i un altre en pròpia porta decideixen un partit espès dels molinencs. 

El Molins de Rei CF celebra l'esperat 1 a 0 // Jose Polo

El Molins de Rei CF celebra l’esperat 1 a 0 // Jose Polo

Aquesta temporada, en el grup vuitè de la Tercera Catalana, s’han escapat amb relativa distància dels seus perseguidors el Vallirana CF, el Torrelles U.E i el Molins de Rei CF. Aquest fet no s’acostumava a veure a aquestes alçades de campionat i pels homes de Joan Garcia és tota una oportunitat per pujar de categoria.

El Sector Montserratina de Viladecans arribava al Municipal Josep Raich amb una ratxa de cinc partits seguits sense conèixer la derrota i amb la intenció de donar la sorpresa al camp del tercer classificat de lliga. La igualtat en els primers minuts ja demostrava que seria un partit disputat de principi a fi. Jordi Sánchez, amb serioses molèsties, es va retirar al minut 21 de joc donant entrada a Marc Méndez al lateral dret.

Ferran de Palol va estar brillant aturant aquest tir lliure i va mantenir la porteria a zero // Jose Polo

Ferran de Palol va estar brillant aturant aquest tir lliure i va mantenir la porteria a zero // Jose Polo

Al Molins de Rei CF no li mancava profunditat en les seves jugades però sí certa precisió al centre del camp, tot i que l’equip generava ocasions de perill amb facilitat. Arnau Carrió i Ian Pérez, extrems titulars, buscaven freqüentment Àlex Agudo però el davanter encara havia d’afinar punteria.

Ian Pérez va ser titular a la davantera // Jose Polo

Ian Pérez va ser titular a la davantera // Jose Polo

Al segon temps el Molins de Rei CF va demostrar voler tenir la iniciativa del partit i es va llençar a l’atac sense perdre en cap moment el cap o, en aquest cas, la posició. El gol que va desfer la igualtat va arribar d’una falta des de la dreta que va picar Carles Capella per que Agudo rematés a porteria, fora de l’abast del porter. Capella havia entrat dos minuts abans per Ian Pérez juntament amb “Chivu”, que va suplir el nipó Takashi al lateral esquerra.

Els molinencs van guanyar comoditat al veure’s per davant al marcador i en lloc de buscar desesperadament el segon gol l’equip es va fer sòlid i no va patir en cap tram del partit. Jordi Ganduixer va entrar per Joan Gosa i Chufo ho va fer per Carrió; dos canvis intel·ligents que van permetre a l’equip mantenir un ritme alt i seguir generant perill. En una jugada de Chufo per la banda dreta, ja a les acaballes del partit, va arribar el gol de la sentència després de que Cristian Abad es marqués amb infortuni en pròpia porta. L’equip segueix l’estela de torrellencs i valliranencs al finalitzar una primera volta positiva amb una gran regularitat (només tres derrotes en 17 partits).

Entrevista a l’entrenador, Joan Garcia

Recomanacions personalitzades