Xavi Foj supera una etapa de transició

El pilot molinenc acaba sense problemes la dotzena etapa d’un Dakar que se li ha fet molt dur. 

Xavi Foj superant la penúltima jornada del Dakar // Foj Motorsport Coopertires

Xavi Foj superant la penúltima jornada del Dakar // Foj Motorsport Coopertires

Xavi Foj ha finalitzat la dotzena etapa del Dakar sense complicacions, en una jornada de transició abans de l’última etapa. El molinenc ha arribat fins a Rosario travessant 726km d’enllaç i 228 d’especial caracteritzats per la pista ràpida.

“Tenint en compte la posició de la que hem sortit, just després de diversos camions, la cosa ha anat bé”, ha explicat Foj al finalitzar la jornada. “Ja només falta un dia”, ha dit el molinenc conscient que és a només una jornada d’aconseguir acabar una edició del Dakar que se li ha fet molt dura.

Recomanacions personalitzades