Xavi Foj trenca els frens a l’onzena etapa

En una etapa aparentment tranquil·la l’equip Foj Motorsport trenca els frens després d’aturar-se a ajudar a un altre pilot. 

Foj durant l'onzena etapa // Foj Motorsport

Foj durant l’onzena etapa // Foj Motorsport

Quan faltaven només 20 km per acabar l’onzena etapa del Dakar que ha portat als pilots des de Salta a Termas de Río Hondo mitjançant 329km d’enllaç i 194 d’especial Xavi Foj s’ha aturat per ajudar a Chino Yacopini, qui estava atrapat en una situació complicada. Foj ha aconseguit ajudar Yacopini amb èxit, però en aquesta maniobra s’han trencat els frens del seu Toyota.

“Ens hem aturat a fer un cop de mà, com és el nostre costum, però hem tingut mala sort”, ha assegurat el molinenc al final d’una jornada que ha hagut d’acabar “amb un ritme molt lent”. “Era perillós conduir sense frens perquè tot està rodejat d’arbres”, ha comentat Foj després de tornar a superar una etapa on les coses se li havien posat complicades.

Recomanacions personalitzades